Solutie tubeless Fakir LTX 480ml Mareste

Solutie tubeless Fakir LTX 480ml

00000052

6424400201012

Nou

Solutie tubeless Fakir LTX 480ml

Mai multe informatii

50,00 lei

Detalii

Solutie tubeless FAKIR

Etansant pe baza de latex utilizat atat preventiv cat si pentru repararea dupa pana a anvelopei cu/fara camera de aer pentru biciclete.

 

Ce este FAKIR ?

FKR este un produs chimic complex, obţinut după o formulă brevetată, sub formă de gel cu proprietăţi tixotrope, ce conţine în suspensie constantă un amestec de fibre si particule solide.Produsul este destinat etanşării peretelui elastic al incintelor în care există aer sub presiune în cazul străpungerii accidentale cu obiecte perforante .Este conceput pentru a fi eficient indiferent de climă, menţinându-se performanţa optimă a produsului în regimul termic extrem de exploatare a anvelopei.

 

Cum actioneaza FAKIR ?

În timpul rulării FKR se distribuie sub forma unei pelicule continue. În momentul în care anvelopa este perforată, datorită forţei centrifuge şi presiunii din interiorul anvelopei, FKR este forţat să pătrundă în perforaţie, unde formează un dop flexibil. Pe măsură ce anvelopa continuă să ruleze, acţiunea de flexiune provoacă intrarea de material suplimentar în perforaţie ceea ce va face ca etanşarea să devină permanentă. Practic o străpungere care are loc în timpul mersului se va etanşa aproape instantaneu şi se va pierde foarte puţin aer înainte ca etanşarea să devină definitivă. Dopul format este flexibil şi impermeabil (la apă, zăpadă, nămol).

            

Nota:
Uneori produsele pot avea imagini cu titlu informativ sau anumite date gresite. Daca aveti intrebari specifice va rugam sa ne contactati.

Recenzii

Nu exista nicio recenzie pana acum.

Scrie o recenzie

Solutie tubeless Fakir LTX 480ml

Solutie tubeless Fakir LTX 480ml

Solutie tubeless Fakir LTX 480ml

Scrie o recenzie

6 produse in aceeasi categorie: