Daca aduni intr-un singur loc placerea de a pedala si pasiunea pentru tot ce are suruburi si componente mecanice obtii Bike Geek, un proiect care isi propune sa scoata tot ce e mai bun din fiecare bicicleta.

 

Doi biciclisti (un fizician si un triatlonist), au pus bazele Bike Geek dupa ce au constatat ca este nevoie in Bucuresti de un atelier dedicat reparatiilor si reconditionarilor de biciclete.

 

Astazi ne trec pragul nenumarati biciclisti cu nevoi din cele mai diverse: triatlonisti sau ciclisti cu biciclete de competitie pretentioase, biciclisti de weekend cu multa pasiune pentru bicicleta lor MTB, oameni care folosesc bicicleta ca mijloc de transport zilnic sau parinti care vor sa repare mini-bicicleta copilului lor. Toti au primit la Bike Geek aceeasi grija si atentie la detalii.

 

Bike Geek te asteapta in atelierul din soseaua Oltenitei nr. 140 (aproape de statia de metrou Constantin Brancoveanu) cu servicii complete: service si verificari periodice, reparatii biciclete, reconditionari si vopsiri.

 

Urmariti-ne pe Facebook