Service biciclete

Atelierul de biciclete Bike Geek te asteapta in punctul de lucru din Sectorul 4 - Bucuresti cu servicii complete de reparatii biciclete, reconditionari mecanice, inlocuiri sau reabilitari de componente, revizii generale si pregatiri pentru un nou sezon de pedalat. 

 

Important!

Program service:

Luni - Vineri: 13:00 - 18:30

Sambata si Duminica: inchis service (Sambata magazinul este deschis doar pentru vanzare)

 

Toate procedurile de service au garantie in baza bonului fiscal.

 

 

Cifrele de mai jos cu privire la durata necesara pentru fiecare serviciu sunt estimative si pot varia, mai ales in sezonul de vara, in functie de gradul de ocupare al atelierului. Vom incerca mereu sa fim cat se poate de prompti.

 

Atentie, va rugam sa nu aduceti biciclete murdare la service. Nu avem facilitatile necesare pentru a le curata in atelier iar reglarea/ repararea pieselor pline de noroi/ praf este dificila si creste riscul de daune. Multumim pentru intelegere.

 

Ultima actualizare de preturi: 18.02.2021 

 

Revizii

Bicicletele au nevoie de intretinere regulata pentru a functiona in parametrii optimi. Se recomanda ca cel putin o data pe an sa faceti o revizie prin care sa curatati, reglati si ungeti bicicleta. Perioada recomandata pentru astfel de revizii este primavara, inainte de sezonul cald, si toamna, inainte de hibernare. Daca nu aveti timpul necesar sau cunostintele tehnice puteti sa veniti cu bicicleta la Bike Geek pentru o revizie chiar si personalizata.

 

Se pot face si programari telefonic sau in magazin.

 

ServiciiPretDurata
Revizie mica 75 pe loc
Revizie standard 150 pe loc
Revizie mare 300 cu programare

 

Revizia mica include: verificarea suruburilor; verificarea si reglarea franelor; verificarea, ungerea si reglarea schimbatoarelor; verificarea si ungerea lantului, reglajul cuvetelor si o inspectie vizuala a bicicletei.

 

Revizia standard include: verificarea suruburilor; verificarea si reglarea franelor; verificarea, ungerea si reglarea schimbatoarelor; verificarea si ungerea lantului; reglajul butucilor; centratul rotilor; reglajul cuvetelor si o inspectie vizuala a bicicletei.

 

Revizia mare include: verificarea suruburilor; verificarea, reglarea si inlocuirea lichidului in cazul franelor hidraulice; verificarea, ungerea si reglarea schimbatoarelor; ungerea manetelor schimbatoarelor (daca se poate); verificarea, curatarea si ungerea transmisiei (lantul, pinioanele si angrenajul); schimbarea vaselinei din butuci si reglajul lor (daca sunt pe baza de bile); centratul rotilor; schimbarea vaselinei din cuvete si reglajul acestora si o inspectie vizuala a bicicletei. 

Observatie: nu orice bicicleta se incadreaza la "Revizia mare". Cand veniti cu bicicleta la service mecanicul o sa va consilieze cu cele mai bune recomandari.

 

Toate procedurile de service au garantie in baza bonului fiscal.

 

Cadru

Aceasta sectiune cuprinde operatiile de service adresate cadrului. Fiindca acesta uneste toate componentele bicicletei trebuie sa ii acordam importanta cuvenita. Aici discutam despre montari, demontari, ajustari si un plus de grija si atentie pentru cadrul bicicletei tale.

 

ServiciiPret
Reglat cuvete 15
Service cuvete 50
Schimbat cuvete 50
Montat /schimbat furca 70
Taiat teava tija sa/ ghidon 20
Taiat furca 30
Montat/ schimbat tija sa/ sa 20
Montat tija dropper post 50
Montat/ schimbat pipa 25
Montaj ghidon 40
Indreptat ureche shimbator (exista posibilitatea sa se rupa) ** 30
Montaj niplu/ nit suport bidon cadru 25

 

Furca, shock si dropper

Orice furca de bicicleta sau shock (amortizor spate) are nevoie periodic de service. Intervalele de service la furci/shock-uri sunt intre 30-50 ore pentru service "small" si 80-100 ore pentru service "big". Revizia la furca sau shock nu este un moft fiindca de ea depind performatele componentelor si mai ales siguranta voastra. Tu cand ai facut ultima revizie la furca/amortizor?

 

La Bike Geek se efectueaza operatiuni de service pentru orice furca sau shock (amortizor) Fox si RockShox cu piese si componente originale.

 

Suntem dealer si service autorizat Fox. La noi puteti gasi componente, piese si servicii de intretinere originale Fox. 

  

ServiciiPret
Modificat presiune aer 5
Reglat SAG per suspensie 30
Filetare furca 50
Refacere filet etrier (refiletare) 30
Service furca lower cu ungere pe vaselina gen Suntour 120
Service furca lower cu ungere pe ulei gen Fox sau Rockshox 150
Service furca complet (depinde de tipul de furca)  250 - 400
Service shock camera aer 150
Service shock revizie completa (depinde de tipul de shock)  300 - 400
Demontat / montat gat furca 100
Demontat / montat brat furca stanchion (per brat) 100
Inlocuire bucse teflon lower 100
Service dropper post normal 200
Service dropper post pe cartus 100

 

Roti

Nu vrem sa reinventam roata, dar promitem sa o readucem in forma optima pentru pedalat. Drept urmare realizam majoritatea operatiilor: centram, construim, inlocuim, indreptam, filetam, etc orice tip de roata.

 

Urmariti-ne pe Facebook