Service ski & snowboard

Atelierul Bike Geek te asteapta in magazinul din sos. Oltenitei, nr. 140, Bucuresti cu servicii pentru schiuri si snowboard. Fie ca este vorba de o intretinere repida sau o reparatie mai dificila va asteptam cu placere. 

ServiciiSkiSnowboardDurata
Ceruit 30 45 ~ 2 zile
Ascutit + ceruit 55 65 ~ 2 zile
Ascutit + ceruit + reparat 70 - 90 90 - 120 ~ 2 zile
Ceara race +10 +15 -
Reglat legaturi 15 15 ~ 2 zile
Taxa urgenta 50 50 pe loc

-costul ceruitului race se adauga la costul total.

Service biciclete

Atelierul de biciclete Bike Geek te asteapta in punctul de lucru din Sectorul 4 - Bucuresti cu servicii complete de reparatii biciclete, reconditionari, inlocuiri sau reabilitari de componente, revizii generale si pregatiri pentru un nou sezon de pedalat. 

Important:

Program service:

Luni - Vineri: 13:00 - 19:45

Sambata si Duminica: Inchis

Cifrele de mai jos cu privire la durata necesara pentru fiecare serviciu sunt estimative si pot varia, mai ales in sezonul de vara, in functie de gradul de ocupare al atelierului. Vom incerca mereu sa fim cat se poate de prompti.

Atentie, va rugam sa nu aduceti biciclete murdare la service. Nu avem facilitatile necesare pentru a le curata in atelier iar reglarea/ repararea pieselor pline de noroi/ praf este dificila si creste riscul de daune. Multumim pentru intelegere.

Revizii

Bicicletele au nevoie de intretinere regulata pentru a functiona in parametrii optimi. Se recomanda ca cel putin o data pe an sa faceti o revizie prin care sa curatati, reglati si ungeti bicicleta. Perioada recomandata pentru astfel de revizii este primavara, inainte de sezonul cald, si toamna, inainte de hibernare. Daca nu aveti timpul necesar sau cunostintele tehnice puteti sa veniti cu bicicleta la Bike Geek pentru o revizie chiar si personalizata.

ServiciiPretDurata
Revizie mica 35 pe loc
Revizie standard 70 pe loc
Revizie race 120 cu programare
Revizie mare

290 199

cu programare

Revizia mica include: verificarea suruburilor; verificarea si reglarea franelor; verificarea, ungerea si reglarea schimbatoarelor; verificarea si ungerea lantului si o inspectie vizuala a bicicletei.

Revizia standard include: verificarea suruburilor; verificarea si reglarea franelor; verificarea, ungerea si reglarea schimbatoarelor; ungerea manetelor schimbatoarelor (daca se poate); verificarea si ungerea lantului; reglajul butucilor; centratul rotilor; reglajul cuvetelor si o inspectie vizuala a bicicletei.

Revizia race include: verificarea suruburilor; verificarea si reglarea franelor; verificarea, ungerea si reglarea schimbatoarelor; ungerea manetelor schimbatoarelor (daca se poate); verificarea, curatarea si ungerea transmisiei (lantul, pinioanele si angrenajul); centratul rotilor; reglajul butucilor; reglajul cuvetelor si o inspectie vizuala a bicicletei.

Revizia mare include: verificarea suruburilor; verificarea, reglarea si aerisirea franelor hidraulice (daca pe bicicleta sunt astfel de frane); verificarea, ungerea si reglarea schimbatoarelor; ungerea manetelor schimbatoarelor (daca se poate); verificarea, curatarea si ungerea transmisiei (lantul, pinioanele si angrenajul); schimbarea vaselinei din butuci si reglajul lor (daca sunt pe baza de bile); centratul rotilor; schimbarea vaselinei din cuvete (daca este pe baza de coroane) si reglajul acestora si o inspectie vizuala a bicicletei.

Optional:

- service furca mecanica - 50 lei 

- service furca sau shock - 125 lei

Cadru

Aceasta sectiune cuprinde operatiile de service adresate cadrului. Fiindca acesta uneste toate componentele bicicletei trebuie sa ii acordam importanta cuvenita. Aici discutam despre montari, demontari, ajustari si un plus de grija si atentie pentru cadrul bicicletei tale.

ServiciiPretDurata
Reglat cuvete 5 pe loc
Service cuvete 30 pe loc
Schimbat cuvete 30 pe loc
Montat /schimbat furca 50 pe loc
Taiat teava furca/ tija sa/ ghidon 20 pe loc
Montat/ schimbat tija sa/ sa 15 pe loc
Montat/ schimbat pipa/ ghidon 20 - 45 pe loc
Indreptat ureche shimbator (exista posibilitatea sa se rupa) ** 25 pe loc
Indreptat/ aliniat urechi cadru sau furca 30 pe loc
Montaj niplu/ nit suport bidon cadru 20 pe loc

Furca si shock

Orice furca de bicicleta sau shock (amortizor spate) are nevoie periodic de service. Intervalele de service la furci/shock-uri sunt intre 30-50 ore pentru service "small" si 80-100 ore pentru service "big". Revizia la furca sau shock nu este un moft fiindca de ea depind performatele componentelor si mai ales siguranta voastra. Tu cand ai facut ultima revizie la furca/amortizor?

La Bike Geek se efectueaza operatiuni de service pentru orice furca sau shock (amortizor) Fox si RockShox cu piese si componente originale.

Suntem dealer si service autorizat Fox. La noi puteti gasi componente, piese si servicii de intretinere originale Fox. 

ServiciiPretDurata
Modificat presiune aer 5 pe loc
Reglat SAG 10 pe loc
Filetare furca 1" 40 pe loc
Refacere filet (refiletare) 25 pe loc
Service lower furca 50 ~ 1 zi
Service furca hidraulica 125 ~ 2 zile
Service furca Fox - small 280 ~ 2 zile
Service furca Fox - big 470 ~ 2 zile
Service shock (amortizor) 100 ~ 2 zile
Service shock (amortizor) Fox - small 200 ~ 2 zile
Service shock (amortizor) Fox - big 420 ~ 2 zile

Roti

Nu vrem sa reinventam roata, dar promitem sa o readucem in forma optima pentru pedalat. Drept urmare realizam majoritatea operatiilor: centram, construim, inlocuim, indreptam, filetam, etc orice tip de roata.