Produsele achizitionate de pe bikegeek.ro se pot plati folosind urmatoarele metode:

 

Ramburs

Puteti achita contravaloarea produselor comandate chiar la livrarea acestora catre personalul companiei de curierat.

 

Transfer bancar (Ordin de Plata)

Puteti plati prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmand a se face dupa incasarea contravalorii proformei in contul nostru bancar.

 

Plata online cu cardul

Puteti plati instant, in momentul in care faceti comanda, folosind cardul dumneavoastra prin intermediului sistemului de plati online mobilPay. In cazul in care din anumite motive produsul comandat nu mai este disponibil in conditii optime pentru a fi livrat, plata se va restitui integral in contul dumneavoastra.

 

Plata cu cardul online in rate fara dobanda (maxim 6 rate)

Pentru toate produsele puteti plati online cu cardul, in maxim 6 rate fara dobanda folosind cardurile emise de urmatoarele banci:

 

Card Avantaj emis de Credit Europe Bank

Card Bonus emis de Garanti Bank

Card Star BT emis de Banca Transilvania

Alpha Bank emis de Apha Bank

Card BRD Finance emis de BRD

 

In pagina de finalizare a comenzii va trebui sa alegeti ca metoda de plata "mobilPay Plateste cu cardul de debit/credit" si veti fi redirectionat catre procesatorul de plati mobilPay. Dupa introducerea numarului cardului, el va detecta automat tipul de card si va aparea optiunea de a alege numarul de rate.

 

Anularea comenzii si returnarea banilor

In cazul in care s-a efectuat plata pentru o comanda iar ulterior s-a anulat comanda din motive justificate. Suma platita se va returna in acelasi mod prin care s-a facut plata initial sau prin transfer bancare daca nu se poate altfel. Modul prin care se vor returna banii este hotarat unilateral de catre vanzator si comunicat cumparatorului. 

Urmariti-ne pe Facebook