Voucher cadou

Recenzie(i): 0

Voucher cadou pentru biciclisti si bicicliste

Pret 1,00 lei
Mai multe
help Posibil in stoc furnizor
Toate produsele cele mai vandute
  • Banner

Echipamente de siguranta pentru copii

Echipamente de siguranta pentru copii

Pentru o plimbare cu bicicleta fara stress si in siguranta, este important sa alegi echipamentul de siguranta corect pentru copilul tau. Mersul pe bicicleta incurajeaza miscarea in aer liber, insa nu este total fara riscuri, iar cazaturile sunt pana la urma inevitabile. De aceea echipamentul de protectie nu trebuie "uitat" chiar daca cei mici nu sunt neaparat incantati sa il poarte. 

1. Casca de protectie, este din punctul nostru de vedere OBLIGATORIE. Loviturile la cap la o varsta frageda pot fi extrem de periculoase, si va incurajam sa insistati mult ca cel mic sa o poarte TOT TIMPUL, prinsa corect sub barbie.

2. Manusile nu au doar rol estetic. Ele sporesc confortul pe bicicleta, insa, cel mai important, salveaza cateva straturi de piele in eventualitatea unei cazaturi. 

3. Ochelarii sunt recomandati mai ales daca iesi cu cel mic in natura, pentru a reduce riscul de a merge la oftalmolog cu insecte in ochi sau retina zgariata de crengi sau particule de praf

4. Aparatorile (genunchierele, cotierele) sunt mai putin importante, si alegerea lor tine de confortul parintilor. Recomandam folosirea lor strict la inceput (in faza de initiere)

Filtre selectate

Urmariti-ne pe Facebook